• Boswellia

  Boswellia

  Balzam iz kadila - zaustavlja tegobe

  Končno sredstvo na naravni osnovi, ki deluje blagodejno na tegobe v hrbtu, sklepih in jutranjo napetost. Pomaga obnoviti prožnost in mobilnost.

  Balzam ima ugoden učinek na številne tegobe:

  • izboljša prekrvavitev pri tegobah s sklepi
  • zmanjša otekline sklepov
  • zmanjša jutranjo napetost
  • izboljša kakovost življenja
  Medosan

Boswellia – kadilo


Tegobe gibalnega sistema so med najpogostejšimi težavami. Tegobe v mišicah in sklepih prizadenejo vse starostne skupine, najpogosteje pa starejšo populacijo. Čeprav niso življenjsko nevarne, so za prizadete osebe zelo neprijetne. Glavni cilj obravnavanja je lajšanje tegob in izboljšanje gibanja.

Vrste iz rodu Boswellia so lesnate rastline, tropskega in subtropskega izvora. V steblu rastline (Boswellia serrata) se ustvarja sok, ki se že stoletja uporablja v tradicionalni indijski medicini za lajšanje tegob s sklepi. Kadilo se sestoji iz 3 do 8 odstotkov eteričnega olja, 60-70 odstotkov smole in 27-35 odstotvkov gume. Ima protivnetno, analgetično in protimikrobno aktivnost. Kemijska sestava je odvisna od rastlinske vrste Boswellije.

Aktivne sestavine rastline motijo delo encimov, ki povzročajo tegobe sklepov, zato se ta rastlina in njeni izvlečki uporabljajo za lajšanje težav s sklepi.

Boswellia
Boswellia

KADILO – BLAGODEJNO KOT PRED 4000 LETI

Na našem širšem območju je kadilo znano kot sveti dim. Vendar ni bilo vedno tako: njegova dobrodejna moč je znana tisoč let stara legenda. Od takrat do ajuvedske medicine Indije se je ponovno razvila, tako da so zahodni znanstveniki vzeli kadilo pod povečevalo. Vendar pa ni bilo nobenega dvoma: kraljevsko darilo je blagodejno sredstvo prihodnosti pri različnih tegobah.
Lesk smole iz skorje drevesa je postal bolj dragocen kot zlato. Ob začimbah in nakitu je postala najbolj priljubljeno sredstvo trgovanja na Orientu. Znana je pot kadila med Indijskim oceanom in Sredozemskim morjem proti zahodu. Glavni kupci so bili Rimljani, ki so dišečo smolo prižigali svojim vladarjem. Kadilo se je že takrat uporabljalo kot zdravilo. Najzgodnejši dokaz o njegovih zdravilnih lastnostih sega v stari Egipt. Na enem papirusu iz leta 1600 pr.n.št. so zapisi o medu in kadilu kot zdravilni masti. Hipokrat (460-377 pr. n. št.) je uporabljal kadilo za celjenje ran, Hildegard Von Bingen (1098-1179) pri glavobolih in Sebastian Kneipp (1821-1897) je pomagal z velikimi zdravilnimi kosi kadila. Z razvojem sodobne medicine in kemije se je pozabilo na blažilne lastnosti kadila. Res je, da se njegov pomirjajoč in sproščujoč vonj čuti v vsaki cerkvi, njegova zdravilna moč pa je prišla iz pozabe ob koncu 20. stoletja.

Boswellia

STARO SREDSTVO – NOVO ODKRITJE

Dolgoletne izkušnje pri uporabi sintetičnih zdravil proti tegobam niso brezhibne. Dokazana so dejstva, da so se po številnih terapijah težave vrnile. Vsekakor razmislite o uporabi naravnih alternativ. To je moder primer dolgoročne študije na univerzi v Tübingenu, kjer jim je uspelo izvleči iz smole kadila približno 200 snovi, zelo učinkovitih in uporabnih pri vnetnih procesih.

POSEBNE TERAPEVTSKE LASTNOSTI KADILA

Aktivni učinek kisline grma bosvelije je dokazal, da določena zgradba levkotrienov deluje pri trajnih in kronični tegobah. Razen tega kadilo kaže poseben blagodejen učinek na stanja, pri katerih je porušen imunski sistem. Ugodno deluje tudi pri dolgotrajnih terapijah s kortizonom ter obnavlja moč in krepi dobro počutje.

Balzam deluje pri

 • različnih tegobah s sklepi, kožo...

Ne zamudite

 • vsekakor naročite, kajti, če niste zadovoljni, vam bomo vrnili kupnino za izdelek, brez kakršnih koli obvez

Preizkusite balzam iz kadila

 • tudi sami se boste prepričali, da končno obstaja sredstvo, ki vas bo osvobodilo tegob

Deklaracija, sestava


Proizvajalec: MEDOSAN Swiss formula – Swiss Beauty AG, Bildstrasse 34, CH-9030 Abtwil, Švica
Država porekla: Švica
Uvoznik: NATHALIE D.O.O. Brežice, Tovarniška cesta 10, 8250 Brežice
SESTAVA: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Boswellia Serrata Oil, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Limonene, Methylparaben, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Butylparaben, Ethylparaben, Arnica Montana Flower Extract, Isobutylparaben, Propylparaben, Alcohol denat., Caramel

Neto količina: 100 ml
NAČIN UPORABE: Po potrebi nanesite tanko plast in nežno vmasirajte.
OPOZORILO: Izogibajte se stiku z očmi in sluznico. Uporabljajte samo na nepoškodovani koži.


NAROČITE BOSWELLIA BALZAM SEDAJ


Sredstvo na naravni osnovi, ki deluje blagodejno na tegobe v hrbtu, sklepih in jutranjo napetost. Pomaga obnoviti prožnost in mobilnost.

Sredstvo na naravni osnovi, ki deluje blagodejno na tegobe v hrbtu, sklepih in jutranjo napetost. Pomaga obnoviti prožnost in mobilnost.

Z brezplačno dostavo prihranite dodatnih 3,99 € !

Zaloga na dan : DOBAVLJIVO

Predviden rok dobave: 3-5 dni

Izberite *  
Ime *  
Priimek *  
Naslov *  
Poštna številka *  
Mesto *  
Datum rojstva
Telefon *  
E-naslov *
Prosimo Vas, da izberete na kateri način želite prejemati naše najnovejše ponudbe (lahko izberete več možnosti):
Newsletter
BREZPLAČEN katalog preko pošte
Telefonski kontakt
Ob prevzemu paketa plačate znesek naročila in stroške dostave in pakiranja (3,99 €)*.
(*stroške dostave in pakiranje ne plačate v primeru izpolnjevanja pogojev za brezplačno dostavo)

Pokličite nas na (pon-pet 8-16 h):


07 4994 000


img

Dobavni rok

Naročene izdelke dostavljamo v najkrajšem možnem času, običajni rok dostave je 3-5 dni.

img

Varna dostava

Prevzemamo odgovornost za varno dostavo v nepoškodovanem stanju. Plačate ob prevzemu na pošti, po dogovoru preko poslanega UPN obrazca ali direktno z nakazilom na račun prodajalca (za podrobnejše podatke se obrnite na prodajalca na tel. št. 07 4994 000).

img

Zagotovilo

Izdelek imate pravico vrniti v roku 15 dni. Preostanek izdelka in račun vrnite nazaj na naš naslov, mi pa vam bomo vrnili kupnino.

img

Švicarska kakovost

Boswellia balzam je izdelan iz kakovostnih sestavin, je varen in enostaven za uporabo.