• Cimet Plus

    Cimet Plus

    Blagodejno deluje pri diabetesu!

    Cimet Plus vpliva na nivo sladkorja v krvi ter povišano raven holesterola in trigliceridov v krvi

    Znanstvene raziskave so pokazale, da cimet blagodejno vpliva na nivo sladkorja in maščob v krvi. Raziskovalci priporočajo dnevno jemanje do šest gramov cimeta. Vendar cimeta ne morete jemati v naravni obliki, saj lahko večje količine privedejo do posledic. Dobra novica je Cimet Plus, ki je varen za uživanje.

    Medosan

KAJ JE CIMET

Znanstvene raziskave so pokazale, da cimet blagodejno vpliva na nivo sladkorja in maščob v krvi. Raziskovalci priporočajo dnevno jemanje do šest gramov cimeta. Vendar cimeta ne morete jemati v naravni obliki, saj lahko večje količine privedejo do posledic. Dobra novica je Cimet Plus, ki je varen za uživanje.

Cimet Plus

CIMET SKOZI ZGODOVINO

Egipčani so cimet uporabljali za uničevanje bakterij in so ga kombinirali z drugimi snovmi ter uporabljali za balzamiranje teles umrlih. Že v tem času je obstajala trgovina in izmenjava dobrin iz Šrilanke, kamor je cimet prišel iz Afrike.

Iz davnine poznamo cimet kot nekaj božanskega. Daje čudovit okus piškotom z oreščki, raznim čokoladnim sladicam, kakor tudi kuhanemu in konzerviranemu sadju. Skupaj s sladkorjem daje popoln okus rižu, pudingu in palačinkam. Skoraj vsakdo ima rad to znano, toplo, ne presladko aromo in okus. Prav tako obstaja zapis še iz antičnih časov, v stoletni knjigi z naslovom Sahra-Samhitha, v kateri je govora o blagodejnih lastnostih cimeta.

V tej knjigi je zapisano:
Cimet vzpodbuja krvni obtok in greje telo. Telesu pomaga ohranjati dobro počutje, vpliva na tegobe presnove in pike kač in insektov. Spodbuja odvajanje tekočine, pomirja živčni sistem, stimulira maternico in je afrodizijak za moške in ženske. Cimet deluje protivnetno, dobrodejno deluje pri kašlju in prehladu, vnetih hemeroidih, ohranja prehodnost krvnih žil v nogah in vpliva na reven sladkorja v krvi.

CIMET DANES IN DIABETES

Leta 2004 so objavili rezultate raziskav, za pomoč ljudem, ki trpijo za diabetesom tipa 2 ali pomoč vsem s povečanim tveganjem za diabetes. Human Nutrition raziskovalni center v Beltsvillu, ZDA, je prišel do zaključka, da je z rednim uživanjem cimeta visoke kakovosti mogoče vplivati na raven inzulina v telesu.

V raziskavi so prostovoljci z diabetesom tipa 2 prejemali dnevni odmerek cimeta v obliki tablet po obroku. Druga skupina prostovoljcev je prejela placebo z videzom in okusom cimeta, ki pa ni vseboval lastnosti cimeta. Sodelujoči prostovoljci niso vedeli, kateri skupini pripadajo.

Po 40-ih dneh je imela skupina, ki je prejemala cimet, za 18% do 29% nižji nivo sladkorja v krvi, v primerjavi s skupino, ki je prejemala placebo. Raven holesterola je bila ravno tako 12% do 26% nižja pri skoraj vseh sodelujočih, ki so prjemali cimet. Po koncu testiranja so se ravni ponovno povečale.

To pomeni, da tablete cimeta zares blagodejno vplivajo na nivo sladkorja.

CIMET JE NARAVEN IZDELEK

Raziskovalci so naključno odkrili, da cimet blagodejno deluje na sladkor v krvi. Pri posameznih sladkornih bolnikih so bili znaki opazno zmanjšani.

V laboratorijskih poizkusih MHCP (aktivna sestavina cimeta) ima enak učinek na nivo sladkorja v krvi kot inzulin, pospešuje vstop glukoze v celice. Po tem odkritju so raziskovalci analizirali učinek na 60 testiranih osebah v Pakistanu s sladkorno bolezen tipa 2.
Ljudje s to obliko sladkorne bolezni lahko izločajo inzulin, vendar njihovo telo nanj ne reagira več.

Cimet pri osebah z diabetesom blagodejno vpliva na nivo sladkorja in maščob v krvi. Z rednim jemanjem cimeta je mogoče znižati LDL holesterol v krvi za 7% do 27% ter gliceride od 23% do 30%. Na podlagi znenstvenih raziskav lahko rečemo, da cimet zmanjša faktorje tveganja, povezane z diabetesom in srčno-žilnimi boleznimi.

Cimet Plus

Medosan Cimet Plus

Medosanove tablete Cimet Plus vsebujejo dodan cink in krom, kar jih naredi še učinkovitejše.

Cink
Cink (ob železu) je pomemben element v sledeh za večino živih bitij, zlasti za ljudi. Še posebej pomembno je, da se zagotovi reden vnos cinka, saj ga telo ne more shraniti.

Krom
Pomanjkanje kroma (posledica dejstva, da telo ne more absorbirati sladkor) lahko povzroči simptome podobne diabetesu. Pomanjkanje kroma povzroča zameglitev roženice in očesne leče.

Cimet Plus


Deklaracija


Deklaracijo poglejte TUKAJ.


NAROČITE CIMET PLUS SEDAJ


Cimet Plus vpliva na nivo sladkorja v krvi ter povišano raven holesterola in trigliceridov v krvi

Cimet Plus vpliva na nivo sladkorja v krvi ter povišano raven holesterola in trigliceridov v krvi

Z brezplačno dostavo prihranite dodatnih 3,99 € !

Zaloga na dan : DOBAVLJIVO

Predviden rok dobave: 3-5 dni

Izberite *  
Ime *  
Priimek *  
Naslov *  
Poštna številka *  
Mesto *  
Datum rojstva
Telefon *  
E-naslov *
Prosimo Vas, da izberete na kateri način želite prejemati naše najnovejše ponudbe (lahko izberete več možnosti):
Newsletter
BREZPLAČEN katalog preko pošte
Telefonski kontakt
Ob prevzemu paketa plačate znesek naročila in stroške dostave in pakiranja (3,99 €)*.
(*stroške dostave in pakiranje ne plačate v primeru izpolnjevanja pogojev za brezplačno dostavo)

Pokličite nas na (pon-pet 8-16 h):


07 4994 000


img

Dobavni rok

Naročene izdelke dostavljamo v najkrajšem možnem času, običajni rok dostave je 3-5 dni.

img

Varna dostava

Prevzemamo odgovornost za varno dostavo v nepoškodovanem stanju. Plačate ob prevzemu na pošti, po dogovoru preko poslanega UPN obrazca ali direktno z nakazilom na račun prodajalca (za podrobnejše podatke se obrnite na prodajalca na tel. št. 07 4994 000).

img

Zagotovilo

Izdelek imate pravico vrniti v roku 15 dni. Preostanek izdelka in račun vrnite nazaj na naš naslov, mi pa vam bomo vrnili kupnino.

img

Švicarska kakovost

Cimet Plus je izdelan iz kakovostnih sestavin, je varen in enostaven za uporabo.