• DermaCell

    DermaCell

    DermaCell je krema na osnovi kolostruma in dobrodejno deluje na kožo ter jo ne masti.

    Ta krema deluje blagodejno pri neprijetnem srbenju. Po uporabi je koža lepa in negovana. DermaCell ne vsebuje kortizona in antibiotikov, vendar pa vsebuje nove učinkovite sestavine, kot so mlečni encimi. Dajte DermaCell kremi priložnost za pomoč pri obnovi kože.

    Medosan

DermaCell krema


SEDAJ LAHKO UBLAŽITE TEGOBE S KOŽO!

Dermacell je krema na osnovi kolostruma, ki blagodejno vpliva na različne tegobe s kožo.
Kolostrum (znan tudi kot prvo mleko), je oblika mleka, ki ga ustvarjajo mlečne žleze v prvih dneh po rojstvu sesalca. Vsebuje večjo količino beljakovin kot navadno mleko. Prav tako vsebuje imunske faktorje, ki pripomorejo pri razvoju imunske odpornosti.

Krema blagodejno vpliva na različne tegobe s kožo. Po uporabi je koža lepa, svilnato mehka. DermaCell so razvili specialisti dermatologi. Vsebuje številne aktivne sestavine, kot so mlečni encimi, vitamini itd. in ne masti kože.

Najpomembnejše pa je, da DermaCell ne vsebuje kortizona ali antibiotikov. Tudi če ste poizkusili več tretmajev brez uspeha, vam priporočamo, da preizkusite DermaCell kremo!


Nova formula, ki blagodejno deluje pri različnih tegobah s kožo


DermaCell
DermaCell
DermaCell

VSAKODNEVNO UPORABLJAM DERMACELL KREMO

"Več mesecev sem obiskovala različne specialiste v upanju, da mi bo nekdo pomagal nadzorovati tegobe s kožo. Vendar žal neuspešno. Vsak zdravnik mi je predpisal kremo in zdravila, ki sem jih uporabljala točno po navodilih, vendar ni bilo nikoli bolje. Koža ni bila lepa in tegobe so bile včasih tako močne, da sem jokala in nisem prenesla dotika na koži.
Naključno so mi priporočili DermaCell kremo. Z uporabo sem opazila, da se koža počasi obnavlja, ter da je zajeta manjša površina, in da je manj poškodovana.

DermaCell krema je postala del mojega življenja in ne morem si ga zamisliti brez nje, saj mi je omogočila življenje brez tegob s kožo." Prisrčen pozdrav, Renata Caprez

DermaCell krema

Ugodno vpliva pri različnih tegobah s kožo. Za vse tipe kože.

NAČIN UPORABE

Nanesite na kožo po prhanju ali po potrebi in nežno vtrite (lahko večkrat na dan).

SESTAVA

Aqua, Colustrum, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearic Acid, Zea Mays Oil, Sorbitol, Isopropyl Myristate, Sodium Cetearyl Sulfate, Squalane, Sodium Carboxymethyl Betaglucan, Glycerin, Serine, Decyl Oleate, Propylene Glycol, Parfum, Sodium PCA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Lactic Acid,, Sodium Chloride, TEA-Lactale, Urea, Allantoin, Sodium Cloride, Sodium Benzoate, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, Benzyl Salicylate, Coumarin, Geranioil, Hydroxysohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Benzyl Benzoate, Citronellol, Hexyl Cinnmal, Limonene, Alpha-Isomethyl lonone.


NAROČITE DERMACELL KREMO SEDAJ


Dermacell je krema na osnovi kolostruma, ki blagodejno vpliva na različne tegobe s kožo.

Dermacell je krema na osnovi kolostruma, ki blagodejno vpliva na različne tegobe s kožo.

Z brezplačno dostavo prihranite dodatnih 3,99 € !

Zaloga na dan : DOBAVLJIVO

Predviden rok dobave: 3-5 dni

Izberite *  
Ime *  
Priimek *  
Naslov *  
Poštna številka *  
Mesto *  
Datum rojstva
Telefon *  
E-naslov *
Prosimo Vas, da izberete na kateri način želite prejemati naše najnovejše ponudbe (lahko izberete več možnosti):
Newsletter
BREZPLAČEN katalog preko pošte
Telefonski kontakt
Ob prevzemu paketa plačate znesek naročila in stroške dostave in pakiranja (3,99 €)*.
(*stroške dostave in pakiranje ne plačate v primeru izpolnjevanja pogojev za brezplačno dostavo)

Pokličite nas na (pon-pet 8-16 h):


07 4994 000


img

Dobavni rok

Naročene izdelke dostavljamo v najkrajšem možnem času, običajni rok dostave je 3-5 dni.

img

Varna dostava

Prevzemamo odgovornost za varno dostavo v nepoškodovanem stanju. Plačate ob prevzemu na pošti, po dogovoru preko poslanega UPN obrazca ali direktno z nakazilom na račun prodajalca (za podrobnejše podatke se obrnite na prodajalca na tel. št. 07 4994 000).

img

Zagotovilo

Izdelek imate pravico vrniti v roku 15 dni. Preostanek izdelka in račun vrnite nazaj na naš naslov, mi pa vam bomo vrnili kupnino.

img

Švicarska kakovost

DermaCell je izdelan iz kakovostnih sestavin, je varen in enostaven za uporabo.