• PerfectArm

    Perfect Arm Firming Gel

    Okrepite svoje nadlahti brez lepotne operacije

    Ženske nadlahti so zaradi svoje izrazito nežne strukture kože in mišic, posebno nežnega notranjega vezivnega tkiva, nagnjene h kopičenju maščob, ki koži zmanjšujejo elastičnost in prožnost. Po tridesetem letu se pojavijo prvi znaki izgube mišičnega tonusa, ki so posledica zmanjšane fizične aktivnosti, nosečnosti, hormonskih sprememb, slabe prehrane... rezultat je ˝mlahav˝ videz kože nadlahti. V katerikoli življenjski dobi smo, vsakdo želi biti dobrega in lepega videza.
    Recite adijo mlahavi koži s posebnim gelom za čvrstejšo kožo rok.

    Medosan

Perfect Arm Firming Gel


S staranjem koža izgublja prožnost in vezivno tkivo gubi svoj tonus. Rezultat tega je mlahava koža nadlahti. Maščobne blazinice pod kožo so opazne in vidne v obliki trdovratnega celulita s karakterističnimi vdolbinicami.

Ženske nadlahti so zaradi svoje izrazito nežne strukture kože in mišic, posebno nežnega notranjega vezivnega tkiva, nagnjene h kopičenju maščob, ki koži zmanjšujejo elastičnost in prožnost. Po tridesetem letu se pojavijo prvi znaki izgube mišičnega tonusa, ki so posledica zmanjšane fizične aktivnosti, nosečnosti, hormonskih sprememb, slabe prehrane… rezultat je ˝mlahav˝ videz kože nadlahti. V katerikoli življenjski dobi smo, vsakdo želi biti dobrega in lepega videza.
Recite adijo mlahavi koži s posebnim gelom za čvrstejšo kožo rok.

KAKO ODPRAVITI TA NEPRIJETEN FENOMEN?

Rešitev težave je najprej pravilna prehrana in usmerjena vadba za izteg nadlahti. A to ni vedno mogoče in nimamo navade redno vaditi in iti v fitnes. Na srečo je koža organ z veliko sposobnostjo samoobnove pod pogoji pravilne in ciljne kozmetične nege in zato ni razloga za skrb.
Sedaj obstaja posebna nega za učvrstitev kože na rokah, ki učinkovito rešuje to težavo.

Perfect Arm Firming gel

Edinstven kompleks aktivnih sestavin, sestavljajo jih kofein in karnitin, aktivira učvrstitev kože z razgradnjo nakopičenih maščob, spodbuja izgorevanje maščob in na koncu spodbuja pretok limfe, ki odvaja nakopičeno tekočino tkiv. Vse to zagotavlja boljšo prožnost in čvrstost. Koža je videti gladka, prožna in čvrstejša.

REŠITEV ZA MLAHAVE NADLAHTI

Povrnite obliko vašim rokam zahvaljujoč tem učinkovitem gelu za učvrstitev iz Medosana. Z rednimi nanosi je vezivno tkivo poživljeno, močnejše in kakovost kože je opazno izboljšana.

Perfect Arm Firming Gel

Mišljenje dr. Kocića

dr. Kocić Pogosto negujemo kožo na obrazu in rokah, kaj je pa s preostalimi deli naše kože, posebno na podlahteh in nadlahteh?

Z leti se spreminja tudi naša koža. Med kopanjem ali v menopavzi ali po hujšanju opazimo, da koža na teh predelih pričenja gubiti lesk, prožnost in če nismo naredili nič, postane mlahava, nagubana, pojavi se videz celulita in koža visi v smeri gravitacije. Spomladi in poleti, ko smo manj oblečeni in ko je čas kratkih rokavov, ko pogledi na mlahavo neprivlačno kožo, ki je izgubila lesk na nadlahteh, pričnejo spravljati v obup in kvariti ženskam razpoloženje. Žal vadba, masaža in podobno krepi mišično tkivo a dokazano ne pomaga mlahavi koži.

V mlahavi občutljivi spremenjeni koži prihaja do zmanjšanja količine kolagena in prožnega vezivnega tkiva, kožne celice izgubljajo sposobnost zadrževanja vode. Koža postaja tanka, občutljiva, neprožna, zgubana, raztegljiva, mlahava kot vrečke.

Kako mlahavi koži povrniti čvrstost, , večjo odpornost, preprečiti izgubo vode, učvrstiti in zmanjšati pojav mastnih blazinic in celulitnih vozličev, da ostane trajno učvrščena in prožna? V švicarskem laboratoriju MEDOSAN so strokovnjaki sestavili učinkovito kremo v obliki gela, ki razgrajuje nakopičene maščobne celice, zadržuje vlažnost, poživlja in krepi mlahavo kožo, izboljšuje pretok limfe in koža postaja prožna, zategnjena zahvaljujoč karnitin-kofein učinkovitemu delovanju.

Perfect Arm Firming Gel iz Medosana se nanaša dvakrat dnevno, tako da gel s krožnimi gibi vmasiramo v kožo. Z rednimi nanosi ob tako kakovostnem izdelku boste lahko koži povrnili popoln videz in lahko boste oblekli majico brez rokavov.


DeklaracijaNAROČITE SEDAJ PERFECT ARM FIRMING GEL


Edinstven kompleks aktivnih sestavin vključno s kofeinom in karnitinom

Učvrstite svoje nadlahti brez lepotne operacije

Z brezplačno dostavo prihranite dodatna 3,99 € !

Zaloga na dan : DOBAVLJIVO

Predviden rok dobave: 3-5 dni

Izberite *  
Ime *  
Priimek *  
Naslov *  
Poštna številka *  
Mesto *  
Datum rojstva
Telefon *  
E-naslov *
Prosimo Vas, da izberete na kateri način želite prejemati naše najnovejše ponudbe (lahko izberete več možnosti):
Newsletter
BREZPLAČEN katalog preko pošte
Telefonski kontakt
Ob prevzemu paketa plačate znesek naročila in stroške dostave in pakiranja (3,99 €)*.
(*stroške dostave in pakiranje ne plačate v primeru izpolnjevanja pogojev za brezplačno dostavo)

Pokličite nas na (pon-pet 8-16 h):


07 4994 000


img

Dobavni rok

Naročene izdelke dostavljamo v najkrajšem možnem času, običajni rok dostave je 3-5 dni.

img

Varna dostava

Prevzemamo odgovornost za varno dostavo v nepoškodovanem stanju. Plačate ob prevzemu na pošti, po dogovoru preko poslanega UPN obrazca ali direktno z nakazilom na račun prodajalca (za podrobnejše podatke se obrnite na prodajalca na tel. št. 07 4994 000).

img

Zagotovilo

Izdelek imate pravico vrniti v roku 15 dni. Preostanek izdelka in račun vrnite nazaj na naš naslov, mi pa vam bomo vrnili kupnino.

img

Švicarska kakovost

ApricotGold je izdelan iz kakovostnih sestavin, je varen in enostaven za uporabo.


Podobni izdelki


img

DermaCell

Krema na osnovi kolostruma dobrodejno deluje na kožo

DermaCell Krema
img

Skincare Fluid

Kapljice za odstranjevanje izrastlin na koži

Skincare Fluid
img

Boswellia

Boswelija balzam je naravno sredstvo proti tegobam

Boswellia balzam
img

Apricot Gold

Nega za hitro zmanjšanje gub

Apricot Gold