• Urasan Plus

  Urasan Plus

  Tretma za težave s prostato, ki pomaga pri samopodobi

  Urasan Plus vam pripomore pri reševanju težav s prostato in obnovi libida. Vsebuje prah in izvleček bučnih semen, vitamin E in cink. Vitamin E doprinese k zaščiti celic pred oksidativnim stresom in cink prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema.

  • pomirja nelagodje
  • zmanjša otekanje
  • sprošča in vrača energijo
  • 100% naravno
  • visoka znanstvena kakovost
  • brez stranskih učinkov
  Medosan

Urasan Plus - za težave s prostato


Dr. Marward je razvil formulo proti težavam, ki jih povzroča prostata: elixir za libido iz naravnih in učinkovitih aktivnih sestavin ter koncentriranih izvlečkov iz bučnih semen.

Pojasnjuje: "Normalno je prostata v velikosti kostanja, toda po 40. letu je pogosto povečana in pritiska na mehur." Posledica so tegobe, pogosto uriniranje, uriniranje z nizkim pritiskom, pekoč občutek... in zmanjšan libido: utrujenost, slabost, pomanjkanje želje in nemoč. Simptomi pa se še poslabšajo.

PO 40. LETU STAROSTI BO 7 OD 10 MOŠKIH IMELO TEGOBE ZARADI BENIGNE HIPERTROFIJE PROSTATE (HBP)

Strokovni naziv te degeneracije je benigna hipertrofija prostate (HBP), kar pomeni: "benigno povečanje prostate". Do starosti 50 let skoraj 50% moških prizadene ta tegoba, med 60. in 70. letom starosti je zajetih celo 75%.
Ta težava ne bo minila sama od sebe. Ukrepati moramo! To je kombinacija za težave s prostato ter za težave z libidom. V kolikor imate tudi vi težave s prostato, ne čakajte, temveč preizkusite kombinacjijo švicarske kakovosti.

Urasan Plus
Urasan Plus

Dnevno zadostujeta 2 kapsuli

 • Občutek neugodja in tegob se zmanjša zahvaljujoč izjemni naravni moči pomirjanja bučnih semen.
 • Mehur je sproščen in imate boljši nadzor njegove dejavnosti.
 • Libido je obnovljen. Sprostitev prostate poveča izmenjavo krvi.
 • Prostata se v kratkem času zmanjša zahvaljujoč delovanju kombinacije nenasičenih maščobnih kislin, cinka in fitosterolov.
 • Naravne funkcije so ponovno aktivirane in osvežene. Znova ste polni energije.

Obnovitv

 • Trajanje hipertrofije prostate je preprečeno.

Zaščita

 • Vitamin E doprinese k zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Pomirjanje

 • Zmanjšana razdraženost mehurja.

Tegobe s prostato vodijo tudi v druge moške težave


Težave z libidom niso nujno povezane s težavami s prostato, vendar so pogosto tesno povezane in jih je potrebno jemati resno. Toda kako si pomagati? Na tržišču obstaja veliko različnih izdelkov, vi pa si samo želite obnoviti libido.

Maca Plus je kombinacija hranljivih sestavin, ki doprinese k izboljšanju libida in potenci. Še posebej pri težavah, ki jih povzroča stres, pomanjkanje, dvom ali pomanjkanje zadovoljstva.

Maca vsebuje visoko koncentracijo mineralov, saj je vir magnezija, železa, kalcija in selena, vendar hkrati zagotavlja tudi proteine, ogljikove hidrate in vlaknine ter vitamine B1, B2, B12 in C. Ta čudežna rastlina izvira iz perujskih Andov, kjer so jo v preteklosti uživali za večjo spolno moč, vendar pa so tudi sicer verjeli v njene blagodejne učinke, ki naj bi jih imela na telo in duha.

Urasan Plus

7 prednosti Maca Plus za ženske in moške


7-prednosti

Za ženske

Čeprav je ta korenasta rastlina v prehrani že tisoče let, so zahodni znanstveniki šele pred kratkim odkrili tudi številne prednosti, ki jih ta koren ponuja ženskam. Blagodejno vpliva na spolnost, plodnost in tegobe v času menopavze. To je samo nekaj prednosti, ki jih nudi ta rastlina.

 • Lajšanje simptomov menopavze

  Raziskave so pokazale, da ima prah Maca korena pozitiven učinek na najpogostejše simptome menopavze, kot so vročinski oblivi, motnje spanja, nočno potenje in depresija.

 • Izboljšuje spolnost

  Konvencionalna medicina je ustvarila farmacevtska sredstva za povečanje spolne želje in zadovoljstvo pri ženskah, vendar pa imajo ti izdelki pogosto stranske učinke. Maca Plus je naravno sredstvo, brez stranskih učinkov.

 • Afrodiziak

  Ni presenetljivo, da ima Maca koren več stoletij ugled kot močan afrodiziak. Bogata z minerali kot sta cink in jod ter esencijskimi maščobnimi kislinami, maca v prahu lahko uravnoteži spolne hormone in dvigne razpoloženje.

 • Dvig razpoloženja

  Raziskave kažejo, da naravne maščobne kisline, ki jih najdemo v živilih, vključno v korenu Mace, pozitivno delujejo na razpoloženje in možgane.

 • Plodnost

  Raziskave podpirajo tradicionalno uporabo Mace kot spodbujevalca rodnosti, zlasti za ženske, s poudarkom na njeni sposobnosti, da poveča koncentracijo luteinizirajočega hormona. Luteinizirajoč hormon LH je hormon, ki se tvori in izloča iz gonadotropnih celic sprednjega režnja hipofize (adenohipofiza). Skupaj z foliklostimulirajočim hormonom (FSH), je pomemben za pravilno funkcijo reproduktivnega sistema.

 • Vpliva na gostoto kosti

  Koristno za ženske, ki imajo družinsko anamnezo osteoporoze ali za tiste, ki preprosto iščejo možnost zaščite svojih kosti.

 • Izboljša energijo

  Maca je bogata z vitamini, minerali, esencialnimi maščobnimi kislinami in proteini. Te hranilne snovi na naraven način podpirajo raven energije in pripomorejo pri okrevanju po poškodbah.

Za moške

Koren Mace v prahu iz Peruja je prehransko dopolnilo, ki je v uporabi že vsaj 2000 let. Čeprav ima Maca v prahu dolgo zgodovino tradicionalne uporabe, je izpostavljena znanstvenim raziskavam šele v zadnjih 25-30 letih. Te raziskave so pokazale prednosti uporabe Mace, ki se nanašajo še posebej na moške.

 • Povečuje libido

  Visoko hranljive snovi revitalizirajo celotno telo in s tem povečajo energijo, vzdržljivost in vitalnost.

 • Izboljša cirkulacijo

  Maca deluje na povečanje pretoka krvi. V kombinaciji s povečanjem libida, Maca doprinese pri premagovanju nezadostne erekcije.

 • Plodnost

  Vemo, da so avtohtoni prebivalci visokih Andov v Peruju, uporabljali koren Mace za izboljšanje rodovitnosti ljudi in živali. Maca se še danes v Pruju uporablja kot prvi pripravek za pare, ki želijo zanositi. Nedavne raziskave iz Švice in Peruja potrjujejo, da Maca vpliva na povečano število spermijev in njihovo gibljivost ter povečano spolno željo.

 • Stimulira

  Maca v prahu stimulira telo, da proizvede regulatorje za dosego ustreznega ravnotežja hormonov.

 • Delovanje prostate

  Nedavne raziskave kažejo, da ima Maca pozitiven učinek na splošno delovanje prostate.

 • Naravna rast mišic

  Maca je anabolični dodatek (muscle building). Ima visoko vsebnost bio proteinov in drugih hranilnih snovi, ki podpirajo naravno rast mišic.

 • Vpliva na depresijo

  Ena izmed manj znanih prednosti Maca korena je vpliv na depresijo in povečanje čustvenega zdravja. Zaradi visoke koncentracije hranil Maca deluje na dvig razpoloženja.

Maca Plus


Deklaracije


Deklaracijo za Urasan Plus poglejte TUKAJ.

Deklaracijo za Maca Plus poglejte TUKAJ.


NAROČITE URASAN IN MACA PLUS SEDAJ


Prehransko dopolnilo za pomoč pri težavah z mehurjem.

Kombinacija za težave s prostato ter za težave z libidom in potencom.

Z brezplačno dostavo prihranite dodatnih 3,99 € !

Zaloga na dan : DOBAVLJIVO

Predviden rok dobave: 3-5 dni

Izberite *  
Ime *  
Priimek *  
Naslov *  
Poštna številka *  
Mesto *  
Datum rojstva
Telefon *  
E-naslov *
Prosimo Vas, da izberete na kateri način želite prejemati naše najnovejše ponudbe (lahko izberete več možnosti):
Newsletter
BREZPLAČEN katalog preko pošte
Telefonski kontakt
Ob prevzemu paketa plačate znesek naročila in stroške dostave in pakiranja (3,99 €)*.
(*stroške dostave in pakiranje ne plačate v primeru izpolnjevanja pogojev za brezplačno dostavo)

Pokličite nas na (pon-pet 8-16 h):


07 4994 000img

Dobavni rok

Naročene izdelke dostavljamo v najkrajšem možnem času, običajni rok dostave je 3-5 dni.

img

Varna dostava

Prevzemamo odgovornost za varno dostavo v nepoškodovanem stanju. Plačate ob prevzemu na pošti, po dogovoru preko poslanega UPN obrazca ali direktno z nakazilom na račun prodajalca (za podrobnejše podatke se obrnite na prodajalca na tel. št. 07 4994 000).

img

Zagotovilo

Izdelek imate pravico vrniti v roku 15 dni. Preostanek izdelka in račun vrnite nazaj na naš naslov, mi pa vam bomo vrnili kupnino.

img

Švicarska kakovost

Urasan Plus je izdelan iz kakovostnih sestavin, je varen in enostaven za uporabo.